Terug

Dinsdag 3 April hebben we weer een grote vrachtwagen met spullen en kleding naar de Ukraine gestuurd. Deze is bestemd voor Bisschop Oleksandr Rudynets, en het was ook onze bedoeling dat dit transport voor de Paasdagen daar zou zijn en het is ons gelukt. Omdat we zelf midden in de verhuizing zitten,konden we deze reis niet mee gaan maar de Bisschop zorgt er voor dat de spullen op de plaats van bestemming terecht komen. En zo zijn wij er weer van overtuigd dat alles voor Pasen nog een goede bestemming heeft gekregen.
Wij zitten natuurlijk niet stil en zijn dan ook al weer met het volgende transport aan het voorbereiden. Dat transport zullen we in Mei naar Roemenie sturen. Dat is al best weer snel maar er is ons door de dames van breiclub De Werf een geldbedrag van 1000,- geschonken. Daarvoor hebben ze poppenkleertjes en andere dingen gebreid en dat op braderien en marktjes verkocht. Hiervoor kunnen wij een wagen sturen die al in Nederland of een buurland is en geen terugvracht kan krijgen. Zo moet je dus altijd ogen en oren open hebben om ergens gebruik van te kunnen maken.

Wij verzamelen natuurlijk het hele jaar door en kunnen dan ook Kleding- Schoenen - Alle huishoudelijke textiel erg goed gebruiken. De mensen die de site bezoeken kunnen inmiddels na al die jaren precies zien waar de spullen blijven en naar toe gaan!!!!!
Mocht u ergens vragen over hebben of u weet niet of bepaalde spullen mee mogen? Bel dan even met de Stichting Pintilie NR 0654293625. U krijgt dan Els Bosch aan de lijn. Er zijn nog steeds mensen die ons als een soort grof vuil station beschouwen en dat is niet de bedoeling daar zijn andere mogelijkheden voor zoals IRADO.

Terug